divendres, 5 de desembre del 2008

Immunes al fred 4 - Los congelats 1

Nota important: Com haureu pogut observar, al costat dret de la pantalla apareix un requadre on posa twitter i segurament quan heu obert aquesta pàgina us ha sortit un quadre on hi havia un nom d'usuari i una contrassenya, bé, el nom d'usuari és miravet i la contrassenya també. Això és un element informàtic d'última tecnologia pel qual els administradors hem invertit moltíssim i serà molt eficient per totes aquelles persones que pel que sigui no puguin anar a un partit ja que en aquest requadre hi anirem escrivint minut a minut el que va passant durant els partits. Només us caldrà entrar a la web i d'aquesta manera n'estareu assabentats de tot.


Aquí em teniu 2:20 de la matinada, motivadíssima (esque ara estic cobrant hores extra...).
Avui hem jugat contra aquell equip de per allà dalt a les muntanyes que em penso que tothom que viu en aquell poble és immune al fred, si si, parlo de Tivissa.
Però començaré pel principi i així ho entendreu tot:

20:00 h., estavem a la Conxita i s'ha presentat un home d'uns 60 anys i s'ha ficat a la barra i s'ha demanat algo així com un cafè, de cop la Conxita em diu "Mar, on juguen avui?" dic "A Tivissa" "Uai! Pos este home diu que és l'àrbit i em pregunta on està el camp..." Ah xiquet! I diu aquell home vellet "Pero el partido no se juega en Miravet" i amb el meu castellà amiravetat li he dit "Sí, en teoría el partido se tenía que jugar aquí pero en el campo no hay suficiente luz y juegan en el campo del Tivissa" Ah collons ja em tens a la pobra Conxita explicant-li al xarnego com s'anava cap a Tivissa i per a colmo vaig i li dic que a la carretera hi ha hagut un accident i que li digui que hi vaigi per La Serra i Darmós... mare meva...!!

Total que hem marxat una miqueta abans per si a cas i resulta que després hi havia un altre accident al pont nou!

Oi mare! Quin fred que fot en aquell poble, sort que JMS porta 14.000 jaquetes al maletero i ens en hem ficat 4 o 5 damunt jajaja.
Els nostres jugadors pobrets per allà corrent en aquell fred i al final ja hem pujat tots cap a la grada, peladets de fred, i mitja hora tard ha començat el partit.

Ha sigut una mica estrany, perque, almenos jo, tota l'estona veia que les pilotes anaven fora.
El nostre Sergi maravillas tenia molt mal a l'esquena però encara li ha sortit un bon partit, la cosa no anava malament, encara ens defensavem, però com sempre, ens han fet un gol tontíssim i allà s'ha desanimat tothom... no sé que passa però quan entra un gol després a entren tots, avui Robert no estava massa fi, segurament a causa del fred, i moltes pilotes se li escapaven, l'Àngelo ha fet un partit de "ole!" ha evitat dos gols, ha xupat, ha xupat, ha xupat i ha tornat a xupar (5 min. després hi ha tornat...) i quan s'ha cansat ha partit dos o tres cames, després un d'aquells de roget casi que ens deixa a Romà sense cap, pobret! El pobre àrbit que quan la pilota estava a un costat ell estava a l'altra... no s'aclarava i al final ja no sabia a qui traure targeta... pos que voleu si és vellet...! "Àrbit soquete!" "Almorrana!" "Àrbits jubilats no, gràcies!" "Abaixa't los pantalons que se't veuen los ous!" "Àrbit, veigues que et truca el teu home!" "Sapo!" "Però corre fill!" "Àrbit, quan arribaràs a l'altra punta s'haurà acabat lo partit!" "Romà, guapo!" "Se venden pelos de culo para cejas de muñeca!" etc, etc, etc...

Després hi ha hagut un moment de shock, en que Josep i un altre han caigut a terra i aquell boig s'ha aixecat directe cara Josep, nosaltres no hem entés res, però la qüestió és que el nostre entrenador ha saltat al camp i si no l'aparten els pela! jeje En fi, que el iaio ha començat a traure targetes. Disculpeu-lo pobret..!

La primera part s'ha acabat 2-0.

Ha començat la segona (en realitat no sé en quina part ha passat cada cosa perque em penso que tot això de l'entrenador ha sigut a la segona... en aquestes hores...) i allò ja era Can Ruti, cap de tots tirava un pal a l'aigua... finalment l'àrbit ens ha pitat un penal a favor que ha acabat amb gol i a continuació el Tivissa després de tirar 25 vegades a porta han aconseguit fer el 3-1, però han suat eh! Guardiola ha fet tres canvis de cop, si la memòria no falla, han surtit Ripi, Castel·lo i Manchini i han entrat Dídac, Choldi i Gerard.

Avui ha sigut el debut de Choldi de la temporada, després de tropecientos mil partits sense jugar i la veritat és que no ha decepcionat, casi que fa dos gols i ha repartit òsties, com l'any passat (si pot ser quan ho facis intenta que no et miri l'àrbit que encara et tornaran a sancionar...!) D'aquí dos o tres setmanes que portarà més rodatge, començarà a fer golets.
Quan s'han fet aquests canvis, ens hem assustat perque ens ha semblat sentir com l'àrbit escrivia el número de la camiseta de Choldi i de cop li fa "De qué equipo eres?" i es queda mirant l'escut... ai mare!! Que aquest home no sabia qui era qui!! (Choldi explica'ns si l'àrbit t'ha dit això o és que ho hem sentit malament perque natros hem flipat!)

Han acabat fent-nos un gol més.

Els de Miravet hem descobert que per fer passar el fred el millor és cridar.

Al final, l'àrbit ja pitava coses rares i hi ha hagut un penalti que no ens l'ha pitat... ens han fet una falta i ha donat la pilota al porter del Tivissa... me fa pena, pobret... a la seva edat i voltant per aquests camps... sort que no estaven suns pares...

S'ha de remarcar una cosa importantíssima i és que hi havia més aficionats del Miravet que del Tivissa, ueeeee!! I per això el club ens hauria de regalar bufandes per no passar fred!

Finalment Manolin ha pitat el final del partit 4-1.
Eeeeeep!! Tranquils tots, que l'any passat ens van fer 7-0!! L'any que ve a tots aquests equipets ens els farem!!



Com vaig dir l'altre dia, deixeu comentaris i així dels diners recaudats podrem comprar una altra vegada les càmares que vam vendre!! Solidaritzeu-vos, collons!


Pròximament: Les fotos del partit.


Ho sento, amb aquell fred no hi havia qui tingués trons de traure la llibreta i apuntar...


Diumenge a les 16:00, Torre de l'Espanyol-Miravet. Ara si que we can!




3:08 de la matinada... ara ja he fet lo cupo.


Feu lo favor de deixar comentaris!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

partit amb molt aire k la primera part la teniem en contra i sa notat molt, la segona lem dominat, em fet el 2 a 1, (un penal k de veritat no me lan fet) i los Tivissans no les tenien totes¡nos em arrisgat a empatar i de fer el 2 a 2 a passat al 3 a 1, pero bueno sa de buscar la victoria, feleccitar a tot el public de Miravet un altra vegada per vindre animarnos el dia k sigui, lhora k sigui i amb el fred k sigui¡¡¡ de veritat ens la mereixem esta aficcio???¡¡ el k em de fer al acavar els partits sigui el resultat k sigui es ficarnos al mig del camp i aplaudir al public de Miravet¡¡ per cert el mes feo es criticar els compañs i k i aigui mal rollo, aixi no tirarem amunt, em de ser tota una piña, i mes ara k em de jugar 2 partits k seguits contra la torre i el mora i k estem los 3 ekips empatats a 4 punts¡ com va dir el CHE asta la victoria sempre¡¡¡ AMUNT MIRAVET¡¡¡

Anònim ha dit...

que no decaique el anim, al Miravet li falten rodadje de partits, el any que ve no el parará ningu, VISCA LA AFICIÓ, i sobre tot la comentarista que narra el partits. ANIMMMMMMMMM

Anònim ha dit...

això es veritat!!! una miqueta mes de rofatge i ja veuras... Mar me foto un fart de riure amb tu!!!

dades del club

Club de Futbol Miravet

Camp: Camp Municipal de Futbol de Miravet.
C/ Creu, SN
43747 Miravet

President: Xavier Paula
Sotspresident: Toni Borrell
Secretari: Toni Panivino