dimarts, 2 de desembre del 2008

Miravet Arena's

Nota important: Com haureu pogut observar, al costat dret de la pantalla apareix un requadre on posa twitter i segurament quan heu obert aquesta pàgina us ha sortit un quadre on hi havia un nom d'usuari i una contrassenya, bé, el nom d'usuari és miravet i la contrassenya també. Això és un element informàtic d'última tecnologia pel qual els administradors hem invertit moltíssim i serà molt eficient per totes aquelles persones que pel que sigui no puguin anar a un partit ja que en aquest requadre hi anirem escrivint minut a minut el que va passant durant els partits. Només us caldrà entrar a la web i d'aquesta manera n'estareu assabentats de tot.

I ara toca la crònica de dos setmanes... i resulta que hi ha un petit problema... els diners que hem invertit per poder incloure l'apartat twitter a la web els hem tret de la venda de la càmera de fotos i la càmera de vídeo, és a dir, no hi ha ni fotos ni vídeo...! Però hi ha una solució, per cada comentari que deixeu se'ns ingressaran 5€, solidaritzeu-vos amb nosaltres i comenteu i així podrem tornar a comprar càmares!


Si la meva memòria no s'equivoca la setmana passada vam jugar contra el Batea i ara ve l'altre problema... resulta que li vaig deixar la llibreta a JMS per a que escrigués el que anava passant durant el partit per fer la crònica posteriorment, en fi, que la seva lletra i la d'un metge són bastant semblants i ja fa 15 min. que m'estic deixant els ulls així que ficaré tot el que recordi.

Total: Miravet 2 - Batea 11 (segons la Federació ens en van fer 10... pos avant!)
Van ser gols de Font i Castel·lo. Ho sento molt però d'aquest escrit només he pogut esbrinar un tros que fica que va tornar la dinàmica de la passada temporada i no se què de coca-cola... molt raro!


Prou! No m'hi trenco més!


La setmana passada vam tornar a jugar a casa, aquesta vegada contra el Corbera...

Esteu aprovadíssims---> La temporada passada contra el Corbera es van jugar partits que van acabar amb resultats de 0-12, aquest any a l'anada es va acabar 4 - 0 i ara a la tornada 2 - 4. Perfecte! No tan sols hem aconseguit que no ens marquin un futimer de gols sinó que a més a més hem sigut capaços de marcar 2 gols! Què més volem?

No penso entrar en el tema de l'àrbit i la mala educació de certs jugadors i aficionats del Corbera perque si parlo la mal educada seré jo. Tots hi érem.

En fi, l'autor dels dos gols va ser Romà, Cambeiro va xutar una falta que anava molt encarada però no va acabar d'entrar. El nostre porter va fer un bon partit amb moltes parades, també va parar un penalti. La defensa també va evitar molts gols, destaquen Xesco i Josep que van fer un gran partit. Es va notar l'absència de Miquel.


Prometo que la setmana que ve portaré la llibreteta per poder fer la crònica.

Pròxim partit: Tivissa - Miravet a les 21:00h. (partit que es va anul·lar)


A més a més en la pròxima crònica farem el recompte del pitxitxi del C. F. Miravet.

Per Nadal, igual que el passat, nou apartat d' "Amor al Club" en una nit de borratxera.

No us ho perdeu!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

per cert, conta el Batea si k nos ni van fer 10 i no 11, contra el Corbera se va beure un bon partit, nos faltava bastanta gent i o vam tindre k resoldre fican jugadors a llocs on no avien jugat mai avans, i o vam fer el millor k vam poder, feleccitar als jugadors k quan perdien per 0 a 4 no van llansar la toballola com avia passat algun partit avans i vam posar un parcial de 2 a 0 a favor. i per cert, al Batea cap ekip encara els hi havia fet 2 gols amb un partit, i al corbera pocs ekips, ara tenim 3 partits amb 2 semanes k em de sumar minim 6 puts i ficar al Miravet a la posiccio ke es mereix¡¡¡ no se el k va passar amb el arbit pero a sigut larbit k de momen nos a pitat millor, i explican les jugades. no res mes, felecitar al entrenador per la seva feina i la seva paciensia, i a valtros per fer esta web k pocs ekips la tenen, AMUNT MIRAVET¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Eis Eis Eis....Amunt Miravet...sempre que puc me passo per aquí i miro els resums i cròniques que feu, però mai he deixat cap comentari, ara m'hi animo...es molt interessant anar sabent de l'equip del teu poble, ja que ens hem passat molts anys sense equip, s'ha deixat i s'ha reprès en seguides ocasions. Bé felicitar-vos per aquesta tasca i als jugadors també... Miravet sempre es porta al cor i a la seva gent més...

Jen***

Anònim ha dit...

Hola gent

Bueno deixo el coment per a que us donin els 5 € per poder comprar la càmara i així els dos podreu anar fent entrevistes...

jejejejejejejeeje

en volem una amb l'antrenador i el pitxixi jaaaaa

VISCA EL MIRAVET

i rieu rieu ara que podeu, quan el Miravet començi a guanyar es cagaran tots...

Anònim ha dit...

Frase del partit:

Foteu-li xiquets que si ens tanquen el camp anirem al Masroig a jugar!!!!

ejejjeejejjejejejejjejej

dades del club

Club de Futbol Miravet

Camp: Camp Municipal de Futbol de Miravet.
C/ Creu, SN
43747 Miravet

President: Xavier Paula
Sotspresident: Toni Borrell
Secretari: Toni Panivino