diumenge, 7 de desembre del 2008

Bojos 1 - C.F. Miravet + Afició 2

Nota important: Com haureu pogut observar, al costat dret de la pantalla apareix un requadre on posa twitter i segurament quan heu obert aquesta pàgina us ha sortit un quadre on hi havia un nom d'usuari i uNegritana contrassenya, bé, el nom d'usuari és miravet i la contrassenya també. Això és un element informàtic d'última tecnologia pel qual els administradors hem invertit moltíssim i serà molt eficient per totes aquelles persones que pel que sigui no puguin anar a un partit ja que en aquest requadre hi anirem escrivint minut a minut el que va passant durant els partits. Només us caldrà entrar a la web i d'aquesta manera n'estareu assabentats de tot.

Avui ens ha tocat anar al nord de la Ribera, en un poble que té un nom així com La Torre de l'Espanyol.
Quan hem arribat feia cosa de 3 min. que havia començat el partit, i quan portàvem cosa de tres minuts asseguts, és a dir, al minut 6 l'Àngelo ha marxat corrent amb la pilota cara la porteria i si no l'arriben a traure els defenses, entra! jeje Ha sigut al cap de tres minuts més, i aquesta vegada Castel·lo el que ha xutat a porteria, però el porter (que em penso que és l'únic que val la pena d'aquell equip) se l'ha parat. En vista de que en 10 min. havíem arribat a porta dos vegades, els jugadors de la Torre s'han ficat nerviosos, conseqüència: han començat a fer faltes. El primer de rebre ha sigut Romà al minut 14 i un minut després un de la Torre ha empastrat a Manchini contra la valla. Finalment han aconseguit arribar a la nostra porteria i allà estava Cambeiro per enviar la pilota a córner i l'Àngelo s'ha encarregat de traure el córner de l'àrea.

20' , un altre cop falta sobre Romà però aquesta vegada aquell home de negre no ha pitat res, la pilota continuava en joc i al cap de cinc minuts ens han intentat fer un gol que Pep ha tret de l'àrea, pobrets, estaven molt nerviosos i dos s'han tirat damunt de l'Àngelo i l'han deixat estés a terra, aquesta vegada el col·legiat ha pitat. Al 27' Pep s'ha parat un xut de Jordà, Font ha rebut la pilota ha començat a córrer però el porter li ha pres i no ha pogut continuar la jugada. Sincerament en aquest moment del partit es veia bon joc, els dos equips eren capaços d'arribar a porteria i hi havia un joc més o menys net.

Robert també sap fer faltes, així que n'ha fet una al 28' que ha acabat amb un córner i que ell mateix ha tornat a enviar a córner (quin lio!) que Pep ha parat amb un bot.
Pep saca la pilota, l'ha rep Robert, comença a córrer, li passa a Cambeiro, xuta massa fort i saque de porteria. al 31' l'Àngelo ha sacat una fora que ha rebut Manchini, ha xutat i fora. Un minut després li han fet una falta a l'Àngelo prop de l'àrea, l'ha sacat Josep però ha anat fora.

Al 36' l'Àngelo ha tornat a intentar fer el gol, però s'ha motivat massa i l'ha enviat a la torre de la nuclear. El porter ha sacat i l'Àngelo ha fet una falta, que quan han xutat els de la Torre ha anat fora i ha sacat Pep.
El minut 39 ha sigut molt divertit perque Josep li ha pegat cop a la cara a un de la Torre "sense voler" i aquell ha caigut estés a terra, l'àrbit no ho ha vist i han fet bot neutral que en una mostra d'esportivitat els de la Torre ens han tornat la pilota i Pep ha sacat.

Al 40' l'Àlex ha fet una falta sobre el dorsal 2, que quan han xutat l'han enviat fora. Els de la Torre s'han començat a desmarxar i a més de jugar a futbol jugaven a bàsquet (amb les mans), al 41' li han fet una falta a Romà però resulta que l'àrbit tenia els ulls girats i ha pitat falta de Romà, el dorsal 3 l'ha xutat, la pilota ha rebotat a la nostra barrera, torna a rematar i Pep l'ha parat.

S'ha notat que l'Àlex estava al camp, ha començat a cagar Déus i putes...

Al minut 44 han fet un córner a favor nostre, Robert ha xutat el córner, Castel·lo se l'ha vist vindre l'ha encarat a la porteria i goooool!! o-1, perfecte.

No se sap perque, però això a l'àrbit no li ha agradat massa (potser l'havien comprat...) i a partir del nostre gol ha començat a traure targetes, el primer de rebre ha sigut Cambeiro i després ha rebut Castel·lo, però no una targeta, un cop al cap i el pobre ha caigut estés a terra.
Al minut 46' Font s'ha encarat cara la porteria de la Torre però el defensa, cagat, li ha fet falta i l'àrbit li ha tret groga, Font ha xutat la falta que ha anat a l'esquadra i el porter l'ha parat.

Fi de la primera part: 0-1.

A les 17:04 ha començat la segona part, Castel·lo i Manchini no han jugat i al seu lloc han entrat Ripi i Miquel. Al minut 3 el dorsal 3 li ha fet una falta a l'Àngelo, l'ha xutat l'Àlex, però ha anat fora. Al minut 4 Dídac ha fet una falta que ha comportat una groga per ell i l'empat a 1, no sabem com s'ho han fet però de cop hem vist Pep i pilota dins a la xarxa. 1-1, ja tremolàvem...

El dorsal 12 era una mica brut jugant i l'àrbitha acabat traient-li la groga.
El minut 8 també ha sigut molt graciós, el dorsal 2 de la Torre ha començat a córrer cara la porteria, Pep es para la pilota i el 2 es tira a terra, l'àrbit ho ha vist i li ha tret groga. L'Àlex ha clitxat al dorsal 2 i li ha acabat fent falta, groga per ell. Xuten la falta i se l'ha para Pep.
Al 12' li han fet una falta a Robert, l'ha sacat Josep, Robert l'ha rebut ha xutat a porta però l'ha enviat fora. Un minut després ens han fet una altra falta (i direu "quin munt de faltes!" pppfff... i les que queden!!) que ha sacat l'Àlex massa llarga i Romà no ha arribat. 13' surt Robert i entra Ruben.


Al 21' Ripi ha començat a fer samba ell solet se n'ha diblat a uns quants, li passa a Font i goooool!! 1-2.

L'àrbit, que estava comprat, sabia que si no guanyava la Torre no cobraria... i només un minut després de que féssim l'1-2, un de la Torre s'ha llançat a terra i ha aprofitat per traure-li roja al Berrero. Es devia pensar que amb un jugador menys perdríem.

Al 24' Ruben ha fet una falta, l'àrbit ha col·locat la barrera i Ruben li ha dit algo com "si home, de paso anem a Corbera", i l'àrbit, tot simpàtic li ha ensenyat la groga. Pep se l'ha parat. Un minut després hem tornat a fer un córner en contra nostra que ha tret Font i al remat han enviat al pal.
26' una altra falta... parada de Pep. Al 28' ha sortit Ruben i ha entrat l'Amadeu i a més a més li han tornat a fer una falta a Romà que ha xutat l'Àngelo massa llarga i els companys no han arribat a la pilota. Al 30' Miquel ha agafat la pilota, li ha passat a Font i el defensa quan se l'ha vist dins a l'àrea ha xutat com ha pogut i l'ha enviat a córner. Ha entrat Gerard, que avui encara que ha jugat poc ho ha fet bé anant a totes i fent passades bones. Al 34' l'afició ens hem barallat amb el 2 i el 8 de la Torre, molt simpàtics ells... Ripi ha agafat la pilota pim-pam ha començat a fer samba, provoquen córner, el saca Ripi i peeeef passa rossant la línia de gol i el porter l'ha tret amb la iema dels dits. 36', falta de l'Àlex sobre el 14, un minut després Ripi ha intentat fer gol i la pilota ha passat rossant el pal... uuuuui!!

Ara ve el millor de tot el partit: com ja heu pogut observar en tot el que hi ha escrit, l'àrbit estava comprat pels de la Torre i el pobre home veia que només quedaven 5 min. de partit i que la Torre havia de fer dos gols per guanyar-nos, així que ha decidit pitar un penal en contra nostra, l'afició s'ha tornat loca i el dorsal 2 ha començat a córrer dient que el penal el xutava ell i segona groga per a l'Àlex i al carrer. El dorsal 2 ha agafat la pilota i se l'ha ficat dins a la samarreta i ha començat a caminar en rodona fent un ritual per veure si el podien ajudar tots els Déus i marcar gol... es prepara... i se sent "piiiip" i la Lluïsa "poooop", xuta i l'ha enviat a Estrasburg!! jajaja però no s'acaba aquí, el pobre noi estava tan rabiós i tenia tantes ganes de fer-nos callar a tots que de la ràbia i la impotència de no marcar un penal ha començat a córrer cara la valla (que era de ferro...) i li ha pegat patada!! S'ha asclat... se l'han endut entre quatre que no podia caminar... se'n recordarà dies!

Els tres últims minuts s'han basat en una falta que li han fet a Ripi i una targeta groga per al porter que no sé que remugava per allà detràs...
Al 45', Ripi ha tornat a fer un intent de gol però se n'hi ha anat fora. L'àrbit, desesperat, l'hi ha pitat una falta a Cambeiro davant de la nostra àrea però no tenien res a fer...

El de negret s'ha cansat i ha pitat el final del partit. 1-2.

Ni pagant a l'àrbit, ni traient-nos un munt de targetes i faltes que no eren, ni inventant-se un penal, han tingut collons de guanyar!

Valoració de l'equip:

Pep (1): 9 Ha defensat molt bé la porteria tot i que ha encaixat un gol.
Josep (2): 7 Ha tret moltes pilotes i ha sabut donar joc en bones passades.
Àlex (3): 6'75 S'ha enfadat unes quantes vegades, però ha tret pilotes de l'àrea.
Àngelo (4): 8'5 Només li falta millorar el xut, és ràpid i sap robar pilotes, avui ha tingut oportunitat de gol.
Robert (6): 7'5 Ha fet passades bones i ha col·laborat en el primer gol.
Ripi (7): 9 Se n'ha diblat a uns quants, ha fet l'assistència del segon gol i ha tirat a porta.
Romà (8): 8'5 Es manté a la seva línia, fent bones jugades, encara que avui l'han matat a faltes i no hem pogut veure un gol seu.
Castel·lo (9): 9 Ha jugat la primera part, velocitat i punt de mira en el gol.
Font (10): 9 Hagués pogut fer algun altre gol si no l'hi haguessin fet faltes, ha fet el segon gol.
Albert (11): 7 Té molta velocitat i ha tirat a porta.
Ruben (12): 6 Ha jugat poc rato, però ha pres pilotes i ha fet passades encara que massa llargues.
Dídac (15): 8 Joc net, velocitat i picardia. Tot junt pot ser explossiu.
Amadeu (16): 6'5 Ha substituït a Ruben i també ha pres pilotes i ha fet alguna passada bona.
Gerard (17): 7 Tot i que ha jugat poc rato ho ha donat tot anant a totes les pilotes i donant joc en passades.
Cambeiro (18): 9 Impressionant! Tenim dubtes de que potser es dopa perque últimament està fent partidassos!
Miquel (20): 7'5 Ha jugat la segona part i com sempre, amb joc net i fent passades que podien acabar en gol.

Deixo dos fotos dels amors de les germanes Sàez:











































Pitxitxis:

Font: En tota la temporada ja ha marcat 4 gols, 3 a casa i 1 a fora.
Romà: També amb 4 gols, tots a casa.
Castel·lo: És el segon de la llista amb 3 gols, 2 a casa i 1 fora.
Pep: És el tercer amb 2 gols, els 2 a casa (perque el partit contra el Tivissa s'havia de jugar aquí).
Ripi: És l'únic que, rarament, només ha fet 1 gol, a fora, contra el Móra la Nova.


Quan perdem, perdem tots i quan guanyem també!

41 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

xD

Anònim ha dit...

bon partit contra la Torre, patin bastant asta el final pero vam dominar naltres, sense laficcio este patit no laiguessim guanyat¡¡ ara ja la semana k be tenim el partit mes importan de lany contra el Mora, sa de guanyar i separarnos de la Torre i el Mora a la classificaccio i anar a per la Fatarella¡¡¡¡ AMUNT MIRAVET¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

la 7mana k b!! segona victoria pel miravet!! si si, jajajajaja!!


ale nois k sou els millors i us mereixieu una victoria, i 2 i 3 i 4...


visca el miravet i visca la seva afició!

Anònim ha dit...

Missatge per al mister:
xavi (Mister): TREU MÉS ESTONA A GERARD DE LA POBLA! VULL SABER COM ES DIU DE COGNOM AIXI NO CONFONDREM NOMS...xk sempre cridem GERARD WAPO... i km ke n'hi ha mes d'un...

petonets jugadors!

Anònim ha dit...

miravet 0 mora la nova 2
esta semana os fotrem un golejada k flipareu, us tenim unes ganes!!!!!
pillareuuuuu!!!!!

Anònim ha dit...

ai subnormal estas loco

Anònim ha dit...

q dius q què?? q mos fotreu una golejada?? muahahahahaha!! no em facis riure...! o n ten recordes k a mora la nova vau guanya de rebot?? patacots!! q per n tindre n teniu ni web i heu d vndre aki a fer el gilipolles... bueno i millor k n parlem d la merda d'aficio... k n us venen ni a vuere...!! jojojo

abans d criticar mirat una mica... energumeno!!


PD: els aficionats dl mora la nova (si n'hi ha algun) pagaran 6€ per entrar al camp! jajajaja


ah! i a tu sapastre k as escrit, nse si u sas xo sou els ultims... vergonya!

Anònim ha dit...

Miravet 4 Mora 2, sira un partit bonic de veure, on laficcio xalara molt, ja veura este ki pillara diumenge¡¡¡¡¡ AMUNT MIRAVET¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

S'hauria d'evitar l'entrada de moniatos al blog d'alguna manera... Miravet 3 Els Masos 1 (com a molt)!! I q sapiguin q d joc els destrossarem am un futbol atractiu i fluit!! Ojo les cames!! Salut...Amunt Miravet!

Edito: mora la novenc: miret b la classificacio i valora tu mateix am nombre d'habitants per poblacio, pressupost etc etc

Anònim ha dit...

PIQUE PIQUE

ejjeejjejeejejejeje

bueno els jugadors han d'anar a per totes i el guito a la porteria i llavors gunayem segur...

Miravet 5 (Miquel, Castel·lo, Ripi, Romà i Xoldi) i Masos 1 (Ivan)



jeejjeejjejejeje


visca el Miravet

Anònim ha dit...

hauriem de fer una pancarta que fiques YES, WE CAN !


0-2 es una golejada xDD no em facis riure, anacleto!

Anònim ha dit...

ja es veura al partit, pero com no fiqueu un bon porte o teniu cla

Anònim ha dit...

q eu fitxat a David Villa o q???

Pd: porters en tenim 2 i q se surten!

Anònim ha dit...

Golas de Robert per tot l'escaire!

Anònim ha dit...

xro k flipat!!!


jajajajajajaajajajaja!! vaya un... xro fill k no u veus k aneu pitjor k naltros... aix mare!! si x no tenir no teniu ni afició!!! jajajajajaajaja!!


saps k??? moralanovenc continua somiant pk el diumenge la voctoria es miravetana!!



k te kede klarooo xabaliinnnn!!!



VISKA EL MIRAVET!!

Anònim ha dit...

xro k flipat!!!


jajajajajajaajajajaja!! vaya un... xro fill k no u veus k aneu pitjor k naltros... aix mare!! si x no tenir no teniu ni afició!!! jajajajajaajaja!!


saps k??? moralanovenc continua somiant pk el diumenge la voctoria es miravetana!!



k te kede klarooo xabaliinnnn!!!



VISKA EL MIRAVET!!

Anònim ha dit...

aixo de la pancarta és bona ideaa!!! la fem o k??

Anònim ha dit...

si siiii!! dsbt al meu garatge (soc la mar) i fem la pancarta, trankils k tenim els tambors i tot preparaaat!!



aaaaa per eeells!!1


stan cagats abans d començar!! jojo


i magradaria q ste xulo dl mora la nova, donés la cara!! covard!!

ste es com Raúl q avui ha surtit dient k el madrid pot guanyar al camp nou... jajaja


PD: jo tinc spray, algu k porti un llançol o algo!!

Anònim ha dit...

YES, WE CAN !

Anònim ha dit...

ens podriem traure algun nom no els ultres ??


xDD

Anònim ha dit...

mar!!!

jo intentare buska el llençol vell o algo x escriure la pancarta!!


YES, WE CAN!!


visca el miravet

Anònim ha dit...

flipats no fareu res naltres a garrot som millors!!!! xk la pegem i no ens treuen targeta, i valtres quan la pegeu som mol descarats, os espulsaran a dos o 3 i ja ta.

Anònim ha dit...

Anonim ja tens raó!!total ja els em guanyat. Tots son poca cossa i no van com no mengin mes sopetes o dopatge x destos de granja per engordi les berres,, jejeje
aposto---- 1-3 amunt mora la nova

Anònim ha dit...

flipaaaaaaaaat!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

flipattt!!!


jajajajajaja!! ale noiets k us tankarem la boketa juju!!


sera una victoria d'akelles k senten d'allo mes b!!


i si si!! km k lunik k sabeu fer es pegar patadetes!! i no teniu lo k s'ha de tenir x feu de cara l'àrbit o ... simplement...


km k no sabeu ni tocar la pilota... les patadetes us van d'allo mes b no??


ale noi kntinua somiant k el diumenge us tankarem la bokaaaaa

Anònim ha dit...

soc la maaar!!

scolteu, ja m'esteu tocant los collons!!

primer de tot lo k heu de fer es donar la cara, o es q teniu por??

segona, ja sabem quin es el vostre joc: n'hi ha uns quants q es dediquen a parlar amb l'arbit i els altres van fent joc d'aterrament al camp (se llancen i coses aixi)

tercera: si no teniu web mossegueu ceba i n vingueu a marejar la perdiu!!

quarta: no veieu que sou "el segon plat"?? q l'any passat al mora la nova no n'hi havia ni un de mora i jugaveu aqui i tots buaaah!! em d guanyar al mora la novaaaa!! els hi tenim molta mania!!! i ara resulta q veniu a casa de l'equip q us va permetre jugar una temporada a dir q ens fotreu una pallissa?? pos sincerament, no teniu vergonya, sembla que no sigueu persones... nomes fa uns mesets d'aixo eh..!!

cinquena: no teniu ni afició!!

sisena: us torno a recordar que aneu els ÚLTIMS!! (no ho heu entés no??, tranquils que hi torno: ÚLTIMS!!) Ú-L-T-I-M-S capitxi?? pos a callar!! que n jugareu ni la lligueta de primavera a este pas!!


setena: l'afició del miravet us afonara!!! si veiessiu la q tenim montada...!! aixo sera pitjo k el barça-madrid

vuitena: jugueu fora de casa... comenceu a resar i prepareu dinerets per comprar a l'arbit xq n teniu RES a fer (u repetixo o no cal?)

novena: dieuli a l'entrenador q us ensenyi a ser una mica mes persones!!

desena: primer us guanyarem i despres us golejarem!!!


PD: i a veure si comenceu a ser una mica mes educats q jo n us he insultat!!

Anònim ha dit...

si estos de Mora no acaven cap partit amb 11¡¡¡¡, k per sert teniu a un paio k li van caure 3 partits esta semana no¿¿ jo jugo i en cap partit e fotut cap colzada ni cap falta de laltre mon, i ami manflen¡ com algu de Mora me foti algun cop a destems per impotent de merda; al acavar el partit me la xupara de canto¡¡ i els potingues tels fots tu¡¡ k ami no me fan cap falta¡¡¡ avia dit k guanyariem 4 a 2 pero o canvio per un 6 a 1, perke valtros podeu tindre el camp k SIGUI, els focos k SIGUIN i el presupost k SIGUI, pero la MILLOR AFICCIO la tenim naltros i aixo no se PAGA¡¡¡¡ AMUNT MIRAVET¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

torno a ser jo:

al proxim q scrigui sense dir ki es, li borrare el comentari!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

el k escriu els missatges i al final fica AMUNT MIRAVET¡¡¡¡¡¡, este soc jo; Font, per a ke u sapiguin estos de Mora tambe. no tan parlar i ja se veura al camp ki es millor¡¡¡

Anònim ha dit...

Bua quin jaleo

Mar jo penso q no pots obligar a q posem el nom... més q res pq sin potser la gent no escriure i es tallara

i els piques s'hauran acabat i aixó dels piques mola

eMe

Anònim ha dit...

MARE MEVA AMB MENYS DE 6HORES HEM PASSAT DE 19 COMENTS A 31...JEJEJJE
AMUNT AFICCIÓ I SOBRETOT AMUNT JUGADORS... JO FAIG APOSTA: 1 A 7 (rebenteu-los xo no hus passeu xk jo no hi seré!)...

PETONETS DE BADALONA!

Anònim ha dit...

uix m'he equivocat, creia que es jugava a mora la nova akst partit! rectifico 7 a 1!!!!
VISCA EL MIRAVET

dsde bdn...

Anònim ha dit...

ec u as dit al reves... 1-7 no, 7-1!!! jjejeeje

Anònim ha dit...

espero treure algo pocitiu de tot axo k diu este de mora la nova !!
espero k tots el jugadors vagin motivats visca miravet aposto per 3-1

Anònim ha dit...

els administradors us volem agrair la vostra participacio, com ja sabeu, per cada comentari se'ns ingressaven 5€ i en vista de l'èxit, aquesta tarda hem anat a compra una càmera!!

El diumenge grabarem el partit i podreu veure els videos de la victoria a la web!!



Us hi esperem! Ara més que mai: MIRAVET!!

Anònim ha dit...

Aquest diumenge als de mora la nova els caura una bona golejada, k es preparin!!!!! jo jugare, i me motivare a saco paco!!! us tornare a marca un xixarro, k dic un, lo maxim k pugui!! AMUNT MIRAVET

Anònim ha dit...

dmà a la nit sopar!

Anònim ha dit...

Hola miravetans!!! Us escric per animar-vos, no us he vingut a veure mai...pero m'alegro molt de que guanyeu, sempre vinc a informar-me al bar i segueixo les vosres puntuacions!!jejeje (hem fa gracia aixo de la copa).
Bueno nois ànims per aquest cap de setmana i espero que aquest any us vagi molt be.

Anònim ha dit...

bonees numes volia dirvos k eskriviu bé el nom del castelo k no porta l·l, jeje. Merci fins diumenge.

dades del club

Club de Futbol Miravet

Camp: Camp Municipal de Futbol de Miravet.
C/ Creu, SN
43747 Miravet

President: Xavier Paula
Sotspresident: Toni Borrell
Secretari: Toni Panivino