divendres, 3 d’abril del 2009

FESTA, RELAX - RELAX, FESTA

No, no, no.... avui no parlaré de cap partit, avui s'ha de fer la despedida que venen molts dies de festa.

Com segurament ja sabreu tots, el partit que s'havia de jugar demà contra el Campredó s'ha hagut d'anul·lar per falta de jugadors (qui ho havia de dir...), a més a més la setmana que ve és festa perque resulta que és Pasqua, però no s'acaba aquí... a la setmana següent tampoc es juga perquè ens toca descansar!! Això si que són unes bones vacanceeees!!

Espero que continueu entrenant, que els lesionats es recuperin i sobretot: que guanyem partits!

PD: Aprofiteu aquests caps de setmana que no jugueu per sortir de festa que això d'anar de parranda el dia abans de jugar no és gaire bo!! I si no... ja ho faré jo per vosaltres!


Que vagin bé les vacances i fins d'aquí un meset!


__

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tivissa 3
Venus 0

suposo k el nostre partit contra el Campredo queda aplassat no???
perque potser algu avia danar a firmar lacta i no si va nar pel que man dit.
si o saveu ja direu algo, k naltros asta daki 2 semanes no tenim entreno

Anònim ha dit...

Al diari de tgn posa
Campredo- Miravet 1-0 Sus

o algo així

Anònim ha dit...

no faiguis cas de tot el k fiqui als diaris

Anònim ha dit...

eis k passa aki k stem de festa i la gent ja no escriu res? mol malament!jeje
al final el partit del campredo va quedat com perdut, a mi m va fotre molt perquè tenia moltes ganes de jugar al seu camp que és de gespa. bueno el finde que be ja juguem un altre cop al entrno no crec que puga vindre però al partit si, enga anims tots que tenim que guanyar algun partit.

Anònim ha dit...

com¡¡¡¡¡¡¡ keda com perdut el partit???????
abui no e pogut anar a entrenar per un motiu. i no o se.
pero en cas de que nos donin com a perdut el partit no tindre cap remei mes k acavar de complir este any com sempre e fet(ja k soc lunic jugador k a vingut a tots els partits)i despres anarmen a un altre ekip.
ja me va matar no jugar el partit de la primera lligueta ja k en cas de puntuar aiguessim avansat a la Fatarella, i trobo k un ekip si pot kedar 8 k no se planti amb 9.
i ara si k donar el partit per perdut es lo ultim, perque en cas de guanyar els avansariem k nomes porten dos punts i mavia fet moltes ilugions de jugar com a minim una eliminatoria, encara estem a temps pero auriem de guanyar casi tots els partits i o vec difissil.
me fa llastima aver perdut el partit per no anar a firmar lacta a campredo, i aigues anat jo si aigues fet falta.
bueno no vui dir res mes k me deprimit un munt al llegir aixo, i nomes a pensar k el proxim partit es impresindible.
Amunt Miravet k la aficcio es la N1

(avans de donar el partit per perdut i vaig a jugar amb 7 8 o 9¡¡)

Anònim ha dit...

a veure a veure...
no ens desanimem nois!! vale, jo tampoc sabia que el partit contra el Campredó havia quedat perdut, jo pensava que com que ja des d'abans del partit sabien que no hi anirien que ja havien fet el que s'havia de fer (firmar l'acta o el que sigui), però això no és culpa vostra.

Crec que no heu de ser tant pessimistes i anar a per totes que la cosa encara no està perduda del tot, la setmana que ve jugueu contra el Venus, no?? Doncs a per ells! i l'afició també estarem alla COM SEMPRE!!

PD: no sé si ho sabeu però ahir hi havia entrenament... que es va haver de suspendre!!

Jo només espero que l'any que ve hi continui havent futbol i que TOTS continueu al Miravet, que encara que ara no guanyem gaire potser l'any que ve la cosa va millor (l'any passat jugàveu molt pitjor i aquest any heu quedat en una posició més que acceptable!!)

No vull tornar a veure que ningú digui que se'n vol anar del Miravet perquè al final farem pancartes de veritat...!!

Ànims i a guanyar!!

Anònim ha dit...

jo no vull dir res xo jo si ages fet falta agesa baixat expresament d bcn per jugarlo pk em feia molta ilusio juga alli al seu camp pk es de gespa com ja avia dit abans. trankil font k jo penso com tu però que hi farem, no tenim solució!però la veritat és que el Miravet(em refereixo a l'equip,els jugadors) no actua com equip i deixa de desitja en moltes coses però això també és pk es peca de novatos, fa poc k es fa futbol al poble.Tot i així si es va aguantant cada any i s'intenta millorar i hi ha gent comprometuda penso que cada any anirà a millor i potse algun any s'estaria apostant per keda entre els tres primers.
Ànims i fins la semana k be k tenim que guanyar.

dades del club

Club de Futbol Miravet

Camp: Camp Municipal de Futbol de Miravet.
C/ Creu, SN
43747 Miravet

President: Xavier Paula
Sotspresident: Toni Borrell
Secretari: Toni Panivino