diumenge, 1 de febrer del 2009

11 C.F. Miravet - Masriudoms 2

ESPECTACULAR!!

Avui ha sigut un partit memorable, espelusnant!!!
Com sempre, a les 15:30 i molt puntual, ha començat el partit.
Els nostres, que avui només se n'han presentat 11, justet, justet... han surtit a per totes!!!
Només començar ja es podia veure que dominàvem clarament el partit i per fi, amb un àrbit sensat!!
Doncs bé, explicaré com han anat tots aquests gols perque la veritat és que avui ha sigut una tarda inoblidable!
El primer ha sigut del noi de barbeta de l'equip, Castelo, que després de diblar-se a dos defenses ha xutat la pilota amb molta classe i paaaaaam! Per l'esquadra!! El pobre porter encara no havia parpallejat que ja tenia la pilota dins a la xarxa.
El segon ha sigut d'un dels veterans, Gerard, que després de que li fessin una falta prop del mig del camp, ha xutat i el pobre porter que estava massa avançat... gol gol gol gooooool!!
Aquesta vegada el mèrit ha estat d'aquest noiet del carrer Verge de Gràcia, l'Àngelo, que amb la seves ganes i picardia ha aconseguit que el marcador quedés amb un 3-0 que ens ha deixat a tots bocabadats, i és que el tio li ha fet passar la pilota per sota les cames a un defensa se n'hi ha anat una mica, la pilota ha agafat una pedra i en enlairar-se baaaam! Li ha picat amb el cap i golaaaaaaaaaaàs!!
Pocs minuts després, el gol ha sigut obra del més alt de l'equip, Font, que amb tres passes ha atravessat tot el camp i aquesta vegada a qui li ha passat per sota de les cames ha sigut al porter... pobret, al final ja em feia penaaa!!
Només portàvem 22 minuts de partit i la cosa encara tenia tela per endavant...
Avui (i per fi) hem tornat a veure a Pallarés i la veritat és que ha sigut un gran retorn! El noi, que ha rebut la pilota per part de Robert davant de l'àrea, ha pegat un xut i amb tanta força que la pilota ha anat a parar a la panxa del porter i paf! Han caigut pilota i porter a la porteria!! Aquest gol hagués hagut de valdre per dos!!

L'afició no s'ho creia!!

Igual que el Barça sense Messi no és res, doncs al Miravet també tenim al nostre propi Messi, Jordi, un as en provocar penaltis!! Avui també ens ha demostrat la seva habilitat i els seus companys, que sabien que tenia moltes ganes de marcar, li han deixat xutar. Ell, nerviós però sencer ha xutat i amb tanta mala sort que la pilota ha anat al travesser, així que sense pensar-s'ho li ha anat detràs i abans que el porter reaccionés ha rematat i.... GOOOOOOOL!!!

Fi de la primera part: 6-0, l'espectacle estava servit!!

15 minuts després, tots els miravetans han sortit molt somrients i motivats al camp i l'afició no ha deixat de cridar i animar ni un sol moment!

De ben segur que vindrien 45 minuts més plens d'emocions...

I així ha sigut! Després de que Sergi li allargués la pilota des de la porteria, el noiet que té un estil sambero quan juga, Ripi, ens ha regalat més minuts de felicitat i alegria. Ha rebut la pilota, ha fet un control espectacular i se n'ha anat sol per la banda esquerra del camp, en arribar a l'àrea ràpidament ha fet una ziga-zaga amb els peus i se n'ha anat d'un defensa, l'altre defensa ja li venia de cara però ell ha fet una volta sobre si mateix amb la pilota als peus i ha deixat al defensa a les seves esquenes i amb la llengua a terra, sense manies i sabent que no tenia res a perdre, s'ha enlairat la pilota a l'altura de la cara, s'ha girat deixant-se la pilota d'esquenes a ell (la pilota encara estava a l'aire) i abans de que caigués a terra l'ha espés amb el taló i rossant el pal ha marcat el gol número set!

Però això no acaba aquí...

Sergi ha hagut de sacar una pilota des de la porteria i en aquell mateix moment el porter del Masriudoms estava acotxat lligant-se el cordó de les botes... ai pobre...! Sergi ha xutat, segurament més fort del que volia, i tothom ha al·lucinat en colors, de veritat que aquest partit era per veure perque la cosa ha sigut increïble! La qüestió és que la pilota s'ha mirat tot el camp des de l'aire i per por de fer cap dalt a la teulada del casal ha preferit baixar cap baix... en el mateix moment en que la pilota impactava a la xarxa, el porter s'ha acabat de lligar la bota, ha alçat el cap per veure on estava... i els seus companys casi que el maten!! Allò ja era comèdia! Però el millor, Sergi celebrant el gol, fent la roda pel camp!!

D'ulls blaus i de nom: Robert. S'ha encarregat de xutar un córner. Es veu que era una jugada ensajada en la que cap més jugador participava, ha xutat la pilota amb efecte, de tal manera que la pilota ha fet una elipse cap a la porteria i ha entrat per l'esquadra del segon pal, això es diu: GOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOL!!

Com no, la lluita per al pitxitxi de la temporada continua, així que Romà tampoc es podia quedar sense marcar. Li han passat al mig del camp, ha començat a córrer i en veure que li anaven tres defenses de cara, s'ha enlairat la pilota fent-la passar per sobre dels tres i fent un esprim fins arribar a tenir la pilota un altre cop als peus, s'ha quedat cara a cara amb el porter (que el pobre tremolava!), s'ha aturat, el porter ha anat a tirar-se als seus peus però en aquell moment s'ha posat la pilota entre les dos cames i quan el porter s'ha llançat a terra, paam, li ha saltat per damunt amb la pilota a les cames l'ha assoltat i l'ha espés fins a la xarxa.

Era espectacular, anàvem 10-0, alguna altra vegada ho havíem vist, però a favor nostre no!!

L'Àlex, que avui no se l'ha sentit gaire, veient que tots els seus companys havien marcat, també ho ha volgut intentar, així que en el moment en que se li ha posat la pilota als peus, no l'ha volgut passar a ningú i ha començat a córrer com si el perseguissin una manada de lleons! Amb moviments molt ràpids amb els peus s'ha escapat dels 4 defenses que han anat a atacar-lo i després de saltar sobre les cames d'un que li volia pegar patada, no s'ho ha pensat dos vegades i ha xutat a porteria, amb la sopresa que aquest cop el porter l'ha tocat amb la mà, enviant-li un altre cop al damunt, ha xutat encara amb més força i nervis i la pilota després d'impactar al pal i rebotar a l'altre, ha entrat!! GOOOOLARROOOO!!!

En fi, Sergi s'ha sentit malament en veure la cara del porter i s'ha deixat passar dos golets.

L'àrbit mai havia vist un partit així i nosaltres tampoc!!

MAGNÍFIC!!

Gràcies a tots per regalar-nos tans minuts de diversió!!

PD: Em sentiré eternament culpable per tenir, precisament avui, la càmera sense bateria. M'hagués encantat poder grabar els 11 gols! Espero que un altre dia també es jugui un partit així i que pugui quedar per sempre grabat, la veritat és que un partit així és "ver para creer"!!



Salut i futbol, la setmana que ve descansem!

30 comentaris:

Anònim ha dit...

et trobes b????un peto

Anònim ha dit...

et trobes b????un peto

Anònim ha dit...

bua
jejejejjeejjejej

eii q bona q ets
ejjeje


ttm

Anònim ha dit...

si hi ha gent k te imaginaccio.. els partits de esta jornada kedes suspesos pel 22 de febrer, i els partits aplassats es jugaran esta seman ( aixo vol dir k esta semana k aviem de descansar anirem a jugar al camp de la Fatarella, el partit sira a les 4 de la tarde, passeu esta noticia a la gent k no se pensin k no tenim partit. Amunt Miravet¡¡¡

Anònim ha dit...

com???

i la fatarella q no tenia cap partit q pot jugar?
quin dia es a les 4??? diumenge???

ale ves informant

Anònim ha dit...

La jornada 20 prevista per a aquest cap de setmana vinent s'ha desplaçat al 22 de febrer, que era la jornada lliure que quedava. Per tant els enfrontaments: BENISSANET-GINESTAR; BATEA-BOT; CORBERA-LA FATARELLA; LA TORRE-ARNES I EL MÓRA LA NOVA-TIVISSA es desplacen a aquesta nova data

Aquest diumenge dia 8 es recuperan 4 dels 5 partits que ara mateix estan pendents de recuperar:

BATEA-LA TORRE
TIVISSA-CORBERA
BOT-BENISSANET
FATARELLA-MIRAVET

Tots els partits es jugaran en el mateix horari a partir de les 16 hores de la tarde.

L'únic que quedarà pendent de jugar-se serà el Miravet-Tivissa que es va suspendre ahir diumenge tot aclarit?? Amunt Miravet¡¡¡

Anònim ha dit...

eis font!! tu k ets l'informador de tots els partits k keden pendents...!!
del k em de jugar contra el tivissa encara no se'n sap res??

pareix k tem gafats amb el tivissa...!!


ale salut!!

Anònim ha dit...

encara no sa dit res del partit contra el Tivissa, estira xungo perke keden pocs dies i de nit no es podra jugar x tema dels focos,........ hi ha un forum de les terres de lebre k es el mes important k es diu EBREFUTBOL, alli te informes de tot,fas preguntes , ni contestes, kinieles,porres i tota la informaccio... os eu de registrar i tardaran un dia a deixarvos entrar, els unics k estem som jo i Robert, aveure si algu de Miravet nos anima x alli,k esta molt be este forum. au salud¡¡¡

Anònim ha dit...

me deixat de dir k no se pot liar a este forum, jeje

Anònim ha dit...

aixi k este cap de semana contra la fata ?!?!?!

Anònim ha dit...

aixo dels riudoms esta inventat , no ? xDD

Anònim ha dit...

SENYOR RODRIGO PALACIOS:

ste diumenge es juga contra la fatarella a les 16:00h. al camp de la fatarella, esperem que no hi faltis!!

i si, el partit contra el riudoms és REAL!! ai ai ai... que t'ho vas perdre!! xo la llastima s q la camara n tenia bateria sino ara podries veure els GOLS ESPECTACULARS!!!

RECORDEU: DIUMENGE A LES 16:00H. A LA FATARELLA.

Anònim ha dit...

PERDÓ, EL POBLE ES DIU MASRIUDOMS!

Anònim ha dit...

i quan es va jugar contra el masriudoms ?

no se si hi podre assistir, pero ho intentare ;)

Anònim ha dit...

a veure RODRIGO:

el partit cntra el masriudoms es va jugar ste diumenge passat!! i per aixo hi ha tt l'escrit del partit q va ser SENSACIONAL!!
xl q vec, te'l vas pedre... kin fallo!!

en fi, pos a veure si vns ste diumenge a la fatarella i me dius qi ets a l'orella (rodolí!) jeje


PD: ddsbte santa àgueda...!! BOYS BOYS BOYS!!! jajajaja

Anònim ha dit...

a qui li tinc que dir ?

Anònim ha dit...

de miravet, 22 anys, mestra, de nom... eMe, i resulta q encara ens hem d'esperar a la cantonadeta dl carrer per a q entri a casa xq la nena es una cagadaaaa!! pobres xiquets!!

RODRIGOOOOOOOOOO!!!:

n et preocupis, cm q segur q el diumenge n et perdras el partit xq te n'estas arrepentin d'haver-te perdut la pallissa cntra el masriudoms, el diumenge a la fata nomes cal q vusquis a la unica persona d tot lo camp q stara amb una camara a la ma, nomes te cal vndre i dir "hola noia!, sc rodrigo palacios expicam lo dl masriudoms!" i jo segurament me fotre a riure kuan vegi ki es rodrigo palacios i a cntinuacio t'explicare tt el q va passar!! jeje, weno dspres d la nit q passarem dsbt (BOYS BOYS BOYS!!) spero q t'ho pugui cntar!! :P

vale rodrigo??

au pos, fns diumenge a ls 16:00!!

PD: dma q n falti ningu a l'entreno q ja sabeu q plogui, nevi, troni o caiguin ranes dl cel, lo miravet jugaaa!! jajajajaja
(sta fotent un aiguat...!!)

giuseppe ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

dimarts 3 a entreno i abui erem 7... partit importantissim contra la Fatarella¡¡ i el de Tivissa igual ni juguem... nos conformem amb 10 punts?... jo no¡¡¡¡¡ sa de aspirar a mes si no malament¡¡¡ Amunt Miravet¡¡¡...

Anònim ha dit...

com com com com???!! 3??? 7??? pos si ls dos numeros sumats no fan ni lo q es necessita per un partit!! home... segur q els q faltaven tenien alguna excusa de pes q normalmen els divendres sou un munt!!

una cosa q n entenc: xq dius q igual n es juga el partit cntra el tivissa?? no hi ha temps?? jo vull q es jugui!! jeje

Anònim ha dit...

a nono! el partit del tivissa s'ha de jugar! ke n tenen focos a tivissa? o el ke n tenen es pressupost x arreglar-los! doncs la culpa es seva, es a dir, els punts nostres del partit si no es juga! salut x tothom i jo si ke em perdré el partit de la fatarella!! saludeu al MOSSEN d la meva part i vigileu amb els insults... ke DEU EXISTEIX I ESTRÀ AL CAMP DE LA FATA EL DIUMENGE!!!!


LLUI!!

Anònim ha dit...

pero si els k no tenim focos ni presupost som naltros¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ k el partit sa de jugar aki¡¡¡¡¡¡ penseu avans de dir les coses...

Anònim ha dit...

perdona Font, jo pensava que es podia jugar als 2 camps...

Anònim ha dit...

kin achaza a la fatarella! felicitats a tots

giuseppe ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

qui ha marcat els gols ?

Anònim ha dit...

uffff!!! una mica mes i el fem tots!!!

giuseppe ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ripi, font, roma,pere y pep el porte, jeje!! y el k sa fallat, en podien se 5 mes!!!

Anònim ha dit...

felecitar als jugadors pel partit, jo tinc la culpa de no aver fet mes gols k e fallat com una escopeta de tiro... victoria molt important k nos allunya de la torre i passem a la Fatarella, pero si volem mantindre la 8 posicio necesitem mes puts k la Fatarella encara a de jugar contra el Mora i la Torre, es a dir k el dervi k be em de guanyar¡¡¡ eu fet videos? Amunt Miravet¡¡¡¡

dades del club

Club de Futbol Miravet

Camp: Camp Municipal de Futbol de Miravet.
C/ Creu, SN
43747 Miravet

President: Xavier Paula
Sotspresident: Toni Borrell
Secretari: Toni Panivino