dijous, 1 de gener del 2009

Aquí estic, cumplint la promesa

Espero que quan llegiu això sapigueu ficar-vos al meu lloc: són esxactment les 09:16 del matí i vaig bastant xufa...n escriure en miravetà (igual que l'any passat) que és més fàcil... perdoneu-me si falten lletres o accents.... demaneu-li explicacions al ponche... si, m'agrada el ponche i què?


començo... primer de tot vull dir q n men recordo gaire d tot lo ka passat principalmen xq la paraula qem definix millor es DESPISTE!, SI SI... volio portar la camara de video al ball x grabar als jugadors xufes xo... me l'he dixat... obviament tb m'he dixat lo mobil.... (vai a buscal!!), bueno me penso q el mobl lo tinc baix i me fan mol mal los peus i ja he pujat i baixat 14 vegades x poder fer funcionar l'internet este!! ( si si.. paguem mes del q mos arribaaaaa!!!) muahahahhahaa!!


a q n sabeu lo qa passat ara fa una mica abans d marxa del casal (lloc d la festa) pos re sulta q abdul birra (un moret, moratxin, moro... cm vulgueu) a començat a fotreli cops d martell an un cayetano (un rumano) muahahahah i li ha trencat la cama i jo soc tan tan tan... q me partio d riure!! xo al final he tancat la musica eh...!! k mos han dit k venien los mossos!!

q mes q mes... jajaja li he dit a l'albert q ficario coses d'ell a l'actualitzacio i a josep dl berrero tb li he dit.. xo nse q posar... (vaig a inventam algo-!) , rabasso mos ha dit q el dia 5 els kintos hem d fer festa al casal xo sabeu qe?? JA NO SOM KINTOOOOOS!!!TOMA TOMA TOAM TOMA OMA TOAM OMA TM TMAAAA TOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

als kintos dl 1009 els acompanyo al sentmennnt!

(la musica suena tirititraaaaaaà!!)

venga venag..... k nse q me sficarrrr!

o q cony ha pasat al casal?? n me nentero d re....!

la gent ballaba i ballaba i els jugadors dl mirvart tb!! ostia!! mikel anava amb un gorro d color gorc d papa noel dl JB i vai jo i li agafo i li e trencat!!! pobre... mikel perdonam!! ( ara nse si a l'angelo li he felicitat l'any...) lo q si q se es que... bueno bueno n u dic xq dspres la perjudicada sire jo xo la persona sta kuan llegixi aixo ja u entendra nomes amb lo d q la perjudicada sere jo ja s'enten!! prou xeic! q ja nse lo q dic!

seguimooooos cn el ritmooooooooo!!!


a veure nomes se q e vist les campanades a la TV3 amb els dos tomas molina q me partit d riure... q kuan havien tocat les 12 a mi encara me kedaven 4 raims... q e pujat a l'escenari a fer d kinta seria per dnar els premis dl bingo ( k a costat eeeh...) d la linia i del ball del fanalet i q al cap d'unes hores els cubates n me cabien a la mà! i jo fican musica... ah si!! si veiguessiu al vostre company DIDAC ballan flllllllliparieu!! ai la mmmare qem va parir!!! n u entenc cm pot fer tants mviments en tantes pkes milessimes d segon... coses d la vida... kei farem!


oi mare.. k malamen stic escrivint.... m'enteneu no??? vale, perfecete!


me sme sme sme sme smes coses...

osti!! ara al final d la festa ma passat una cosa molt estranya... esq ma passat lo tems massa rapid!! si si... he tardat lo mateix jo en recollir l'allargo ( si si... algo tan senzill com enrotllar el cabel) com el q an tardat los atres an plegar tota la beguda... mai kedat a kuadros... i dspres li he dit a l'albert q parlario d'ell a la web i me volia ofegar... (demana perdoooooó!!!!) eeeh... q a sgut en conya eh!!

jajjajaajjjajaajjaa i ma cusina ara sta treballan... pobra!

vinga va!! vaig a fotreli de foooort!! ara ve la part mes emocionan de tta l'actulitzacióoooooó!!!



ROMAnticisme al cluuub!!!

parlo en clau o dic directament los noms??? (sq tt lo q ve ara mu vaig a inventar ehh...!!)

l'albert se va pendre al peu d la lletra aixo de "ara que ve nadal agafeu un bon pedal" si si... lo tio portava un bon pedal!!

rabasso tb ballava cm un loco pel casal (tt lo rato dmanat estopa...)

didaces immillorable... totes les fases les agafa per l'extrem!!

josep dl berrero tb anava l puntillo i mira... ma dit k ell n entra mai a la web, au pos!

ki mes ki mes...

mikel, q ell n va mai borratxo xo u cntrola tot... i jo mai carregat lo eu gorret...!!!


l'alex!! q cm q tb anava xufa li e dit q era un mal parlat i n sa enfadat!! jejejeje

ruben.... (avui ja no li e fet ni cas...) passo vergonya ajena jo...

eps!! al mister n l'he vist!!! (confessa on staves misteeeeer!!)

ATENCIO!!!

hi ha un greu problema al club (se pot dir, no?) bueno va... en clau... el jugador X i el jugador Y es barallen per la mateixa persona... una aficionada... la meri lauis!!! (apostes: a veure si sabeu ki es X i ki es Y)

un any mesValeri ens envia recors per a la patri k tornava a sta al csal ploran desconsoladamen pel seu amor q probablemen k veura mai mes... pobreta!!

air Gerard va apareixer en una roda d premsa (sense anar xufa) i va dir textualment "ara q e ve una etapa molt sria d la mva vida (la de ser pare), encara posare mes ganes al terreny de joc" tot i q l'aficio sta preocupada xq casi sempre es magulla...

roma i gerard d la pobla en la roda d premsa n van poder parlar xq havien begut massa (merda! n men recordo com se diu akell vi...) cerç... vent del cerç.... núvol del cerç del cel... esperit del cerç!!! aixo!! havien begut massa "esperit del cerç" i no van poder articular paraula...!! nomes van dir "agagdbchfyfgadbvPSGFBCh" i van començar a riure els dos..!

font va confessar q a sa mara li va agradar molt lo cuixot q els van regalar el dia del sopar del futbol!!! (ell n en va tastar!)

u sento... se kem dixare a jugadrs per fcar... xo... ara ja començo a tindre una barreja de son i mal de cap al meu cos...!!

Ripi, guapooo!! q ste mati stava tan cansat q n a vignut a esmorzar!! jaja i Marc tp!

buuua.... plego q kuan me despertaran encara mes durara lo pedal!!

weno... Robert guapooo!! (q si no se fica celos!!)


SOM L'AFICIOOOO

I SENTIM LOS COLOOOOOORS

LERO LEROOOO LERO LERO LOOOOOOOOOO!!!!

XIMPOM!


BON NADAL I FEÇIL DAN NYOU!!!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon any 2009 per totom. Amunt Miravet¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Hola wapisims

bua ja estem al 2009

quina actu ens ha fet la Mar ejejejejejeejejejej


bonisima però els que la vam veure a altes hores de la matinada... bueno del matí ja sabem quines podien ser les conseqüències de q es poses a escriure...


Bè, a mi m'he encantat tot el que ha posat però el que més han sigut totes les paraules mal escrites que demostren que hi havia molt alcohol i molta festa al casal de Miravet


una estimada per tots... i feliç 1009 ejejejejjeejeje se veu que ahir vam perdre 1000 anys segons la Mar... mireu-ho bé i veureu que en lloc de 2009 ha posat 1009 ejejejejejejejejejejejjeje


t'estimo Mar


eMe

Anònim ha dit...

jajajajajaja xro k booo!!!

mar felicitats neni!! ole x posarte a escriure tot aixoo!

saps k farem_ no em vas dir k robert us grabava mentre l-alberto et volia ofegar?? donks li demanarm a robert el video i el penjes jajaja


tst mar!!


Ari

Anònim ha dit...

YEYEYEYE...ahir n'hi havia uns quants q staven a la kahlua (ua ua ua, foc a la kahlua!)

tenim proves, tenim fotos... xaxaxaaaaan!!

PD: a q n sabeu q em va regalar el meu amic indivisible?? LA BUFANDA DEL C.F. MIRAVET!!! i ara me l'han de firmar tts els jugadors!!:P (de mom. ja tinc 4 firmes!!)

ale.. q n us portin gaire carbo els reis!! traviessos!

Anònim ha dit...

ei, per comprar una bufanda i una samarreta amb el nom i numero del f.c.Miravet a ki li e de dir??? si no ja menterare el divendres al entreno,jeje daki 6 dies a x la Fatarella¡¡¡¡ Amunt Miravet¡¡¡¡¡ (per cert Kahlua no val res¡¡)jaja

Anònim ha dit...

ATENCIÓ!!

sta nit a la kahlua s'ha produit un aconteixement memorable:
a jacob (germa de miquel del c.f. miravet) li ha tocat un cap de setmana a la neu per a dos personeees!!

dspres d'aixo la kahlua potser no es tan merda no... o potser si?? ejjejeje

Anònim ha dit...

Kalhua continua sent una merda pero, jeje

Anònim ha dit...

normal k li toqui amb algui de miravet. si a kahlua no i va ningu, segu kereu 10 i 9 del poble

Anònim ha dit...

home aixo sta clar, 80% gent d miravet i 20% fauna autoctona d la kahlua!! jajajaj

Anònim ha dit...

jo ho diuen , que totes les putes tenen sort!!!!

Anònim ha dit...

GAS PEL NAS

Anònim ha dit...

partit anulat ¡¡

Anònim ha dit...

el partit contra la Fatarella pot ser k el tinguessim este divendres???? amunt miravet¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Robert no jugara, esta sancionat.

Anònim ha dit...

ja man dit k no jugara perke la roja de langelo larbid li va ficar a ell o algo. kins collons darbits¡¡¡ si juguem 2 partits amb 3 dies acavarem morts¡¡¡ amunt miravet¡¡¡

Anònim ha dit...

divendres?? voleu dir k jugareu este divendres? weno donks els jugadors k entren a la pagina, k informin a l'aficio de kuan es el partit!!
akesta setmana contra ki ens toca??

Visca el Miravet!

Anònim ha dit...

esta semana a Bot, i despres 3 partits a casa¡¡ k ja tokava. ja minformare de kin dia juguem a la Fatarella k lo del divendres encara mu an de confirmar, per cert jo avui e aprovat les practikes de coxe¡¡¡¡ a partir dara ja podre vindre a entrenar sempre¡¡¡ jeje alelul.la¡¡¡ a tope miravetans k este 2009 a de se molt bo¡¡¡ Amunt Miravet¡¡¡¡

Anònim ha dit...

i contra la Fatarella jugarem el dia 22 de Febrer a les 16h¡¡

Anònim ha dit...

hombreeeee!!! felicitats fooont!! ara seras un perill mes a la carreteraaa!! jajaja es bromaaa!!
ens has d dur a l'aficio a fer una volteta! xD
uix.. i aixo d tres partits seguits a casa es una mica dubtos... jo crec q en jugarem un mun a fora q a la primera volta en vam jugar molts a casa.. jugarem a casa cntra el tivissa, el ginestar i el benissanet i ja sta, no??

ale pos.. q sta setmana me vai kedar an les ganes d grabar el partit i els GOLS!! jajajj

Anònim ha dit...

gracies¡¡¡, a la primera volta vam fer 3 partits seguits a casa k eren Arnes,Fatarella(per k eren festes) i Bot k son els k estem jugan ara i despres nos toca a casa contra el Ginestar,Tivissa(perke se va anular x la pluja i vam anar un divendres al seu camp),descansem,i Benissanet, i despres el ultim a Batea, i ja no keden mes partits¡¡¡ Amunt Miravet¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je

dades del club

Club de Futbol Miravet

Camp: Camp Municipal de Futbol de Miravet.
C/ Creu, SN
43747 Miravet

President: Xavier Paula
Sotspresident: Toni Borrell
Secretari: Toni Panivino